Bootoutlet Leeuwarden op 18 t/m 20 oktober 2013

Geplaatst in Nieuwsberichten op 15-10-2013 door Sjoerd Kampen.

Van vrijdag 18 t/m zondag 20 oktober 2013 vindt in het WTC Expo Leeuwarden voor de eerste keer de beurs Outlet-weekend plaats. Deze beurs is speciaal voor gebruikte boten, tweedehands campers en caravans en auto occasions.

Nieuwe beurs

Outlet-weekend is een nieuw initiatief van WTC Expo, in samenwerking met mediapartners NDC Mediagroep en YachtFocus en komt voort uit de eerder drie jaar succesvol georganiseerde gebruikte botenbeurs Bootoutlet en de vorig jaar voor het eerst plaatsgevonden beurs Kampeeroutlet. Met het bundelen van beide beurzen en het toevoegen van auto’s, versterken de segmenten elkaar en ontstaat er een uniek aanbod. Zie voor meer informatie op www.outlet-weekend.nl.

Wij begroeten u graag als deelnemer op Outlet-weekend 2013. Voor meer informatie kunt u terecht op de site www.outlet-weekend.nl of neem contact met ons op.

Hoge verwachtingen

De beurs onderscheidt zich van andere occasionbeurzen door de unieke mix van campers, boten, auto’s en caravans, een aanbod met scherpe prijzen, lage deelnametarieven en dat de beurs in het WTC Expo plaatsvindt en dus overdekt is. Met het nieuwe concept rekenen we voor de eerste editie op in totaal zo’n 500 vaar/voertuigen en 15.000 bezoekers.

Drie beurshallen

De beurs vindt plaats in drie beurshallen van het WTC Expo hallencomplex met een oppervlakte van 25.000m2. Elke hal heeft zijn eigen thema. Zo is er een autohal met auto occasions, een kampeerhal met tweedehands campers, caravans en kampeeraccessoires en in de botenhal vind je gebruikte boten en marktkramen met watersporttoebehoren. Met de beurs wordt een platform geboden waar bedrijven op een gemakkelijke en voordelige manier hun voer,- of vaartuig kunnen aanbieden. Ook is het voor particulieren mogelijk een verkoopplaats voor boot, camper of caravan te huren. Voor bedrijven met kampeer,- en bootaccessoires zijn er standplaatsen met markkramen te huren.

Outlet-weekend is ook voor uw aanbod gebruikte boten, campers/caravans of auto’s dé plaats om deze aan de man te brengen. Om dit evenement niet te missen ontvangt u bijgaand het inschrijfformulier. Wacht niet te lang want de ruimte is beperkt.