Klassieke Boot Show Warten 5 en 6 mei 2012

Geplaatst in Nieuwsberichten op 17-04-2012 door Sjoerd Kampen.

Klassieke Boot Show in Warten

Scheepzaken Makelaardij, Scheeps, Scheepsmakelaardij Goliath en Boten en Meer presenteren hun gezamenlijke aanbod van 150 klassieke schepen in het hellinggebouw van de oude haven van Warten (bij Leeuwarden). In de haven kunnen ook vele verkoopschepen worden bezichtigd en op het terras van het café-restaurant 't Skuthus is het goed verpozen. Beide dagen worden Praamrondvaarten georganiseerd. Bezoekers kunnen ook lekker rondstruinen tussen de fraaie klassieke scheepsaccessoires en bootbenodigdheden. Op de open dagen van Goliath & Scheepszaken & Boten en Meer voelt men zich thûs!

Zaterdag 5 en zondag 6 mei van 10:00 – 18:00 uur, de Oude Haven, Rounwei 2A, 9003 LZ Warten.

Informatie Scheepszaken: www.scheepszaken.nl, 06 5333 7267, Auke van der Meer

Informatie Goliath: www.scheepsmakelaardijgoliath.nl, 06-54723943, Sjoerd Kampen

Wilt u ook deze dagen gebruiken om uw te verkopen schip extra onder de aandacht te brengen? De deelnemende makelaars nemen uw schip graag in de verkoop, en zorgen voor een fraai plekje in de haven tijdens de open dagen!

Uw schip wordt tevens opgenomen in het totale netwerk van de drie makelaars. Bovendien kan uw schip ook ná de open dagen ligplaats houden in onze unieke klassieke verkoophaven in Warten. Informatie bij de makelaar van uw keuze – met een drievoudig resultaat:

Scheepszaken - Scheepsmakelaardij Goliath - Boten en Meer - Rest. ’t Skûthûs
KLASSIEKE BOOT SHOW IN WARTEN, 5 + 6 mei 2012 van 10-18 uur