Tevreden klant in december 2014

Geplaatst in Nieuwsberichten op 16-12-2014 door Sjoerd Kampen.

Beste Rick,

Nu onze boot “MON DESIR” verkocht is willen we even terugkijken.

Het heeft even geduurd, start ca. juni 2011 en verkoop 15 november 2014, we hadden de markt tegen en de financiële crisis kwam om de hoek kijken, maar jij ging gewoon door en uiteindelijk is er toch een resultaat gekomen.

We denken dat dit te wijten is aan je vakmanschap en je doorzettingsvermogen en de mogelijkheden van Scheepsmakelaardij GOLIATH met al zijn websites die toch tot resultaat hebben geleid.

Onder invloed van het feit dat we in een kopersmarkt zitten heeft de koper het onderste uit de kan gehaald, hierin konden wij geen verandering brengen, het enige wat de verkoper kon doen was de tegenbiedingen van de koper accepteren.

Voor al je inspanningen, geduld en diplomatie willen we je hartelijk bedanken.

Kort geleden heb ik je verteld dat ik in de houthandel ook zo,n beroep heb uitgeoefend, de naam daar is Houtagent, tussenpersoon tussen producenten in het buitenland en importeurs in West Europa.

Eens was ik op bezoek met 2 Finnen in Zaandam bij de grootste Houthandel in Nederland en in het gesprek zei de directeur van deze houthandel tegen deze Finnen als ik een contract van Sjaak Stolk krijg dan durf ik dit ongelezen te ondertekenen en te retourneren. Ik zei dat is toch de normaalste zaak van de wereld, in het contract vermelden wat wederzijds is overeengekomen, maar ja zei hij, velen van jouw concurrenten hanteren helaas andere maatstaven. Een mooier compliment kon ik niet krijgen.

Ik hoop dat deze email je hetzelfde positieve gevoel geeft als wat ik toen ervaren heb in Zaandam.

Met vriendelijke groet,

Fijne Kerstdagen en een succesvol 2015

Sjaak en Gonnie Stolk Ridderkerk