Acute zorg aan boord van schepen

Geplaatst in Nieuwsberichten op 18-11-2014 door Sjoerd Kampen.

10 jachtmakelaars van Scheepsmakelaardij Goliath hebben met goed gevolg deelgenomen aan de cursus acute zorg aan boord van schepen (acute zorg aan boord & BHV voor de Rijn- binnen- en kustvaart) op zaterdag 20 september 2014 onder leiding van Tessa Zijlstra-Paal.

Tijdens deze cursussen wordt er met name aandacht besteed aan de specifieke zaken waarmee je op het water te maken kunt krijgen. Bijvoorbeeld het alarmeren aan boord en het omgaan van drenkelingen. Via E-learning konden we in ons eigen tempo de theorie volgen. De theorie werd afgesloten met een theorie toets via de computer. De is ook RYA gecertificeerd. Klik op lees meer voor meer informatie.

Cuore

Klaar voor elke redding BHV Reanimatie AED EHBOTessa zijlstra-Paal info@cuorereanimatie.nl tel: 0031-623 225087 kvk: 52640329

http://www.cuorereanimatie.nl/

Acute Zorg aan Boord & BHV voor de Rijn-, Binnen- en Kustvaart

Tijdens deze cursussen wordt er met name aandacht besteed aan de specifieke zaken waarmee je op het water te maken kunt krijgen. Bijvoorbeeld het alarmeren aan boord en het omgaan met drenkelingen. Via e-learning kunt u in eigen tempo de theorie volgen. De theorie wordt afgesloten met een theorie toets.

Als deze met goed gevolg is afgesloten kunt u deelnemen aan het praktijkonderdeel. Voor Acute Zorg aan Boord duurt dit één dagdeel en voor BHV voor de Rijn-, Binnen en Kustvaart één dag.

Het praktijkonderdeel kan op verschillende locaties in Nederland verzorgd worden. Acute zorg wordt al vanaf 4 personen aan boord aangeboden, deze cursus is bedoeld voor mensen die voor hun beroep of hun plezier varen en willen weten hoe zijn eerste hulp moeten verlenen. Om deel te nemen is geen vooropleiding vereist.

Meer informatie vindt u op de website www.cuorereanimatie.nl

Praktische informatie
Informatie en inschrijvingen kunnen gedaan worden via het contactformulier op de website van Cuore of via info@cuorereanimatie.nl

De cursussen zijn ontwikkeld door Cuore en worden gefaciliteerd door het Onderwijscentrum Binnenvaart. Certificatie-instelling NIKTA schrijft de persoonscertificaten uit, volgens de internationale (148 landen) norm ISO 17024.

http://www.nikta.nl/nieuwsbericht-2/nikta-first-aid-certificaat-geaccepteerd-door-de-rya-royal-yacht-association