Klassieke boot show op 8 en 9 september in Warten

Geplaatst in Nieuwsberichten op 21-08-2012 door Sjoerd Kampen.

Dit jaar organiseert het Trefpunt voor Traditionele Schepen wederom de najaarsbeurs. Op deze open dagen presenteren Scheepszaken Makelaardij, Boten en Meer en Goliath gezamenlijk hun aanbod van traditionele schepen en platbodems in het hellinggebouw van de oude haven van Warten (bij Leeuwarden). In de haven kunnen ook vele verkoopschepen worden bezichtigd. Zaterdag 8 en zondag 9 september van 10:00 – 18:00 uur, Rounwei 2a, 9003LW Warten.

www.scheepszakenmakelaardij.nl

www.botenenmeer.nl

Aanmelden of informatie: Auke van der Meer: auke@scheepszaak.nl – 06 53 33 72 67 of Sjoerd Kampen: sjoerd@scheepsmakelaardijgoliath.nl - 06 54 72 39 43

Wilt u ook deze dagen gebruiken om uw te verkopen schip extra onder de aandacht te brengen?

U kunt uw schip aanbrengen vanaf 15 augustus 2012. De kosten voor een ligplaats tijdens de dagen zijn laag gehouden. Verkoopschepen van de deelnemende makelaars € 75,00.

Indien u een Traditioneel schip of platboden heeft en wilt u die verkopen, dan nemen wij uw schip graag in bemiddeling, en zorgen voor een fraai plekje in de haven tijdens de open dagen!

Uw schip wordt tevens opgenomen in het totale netwerk van de drie makelaars en wordt tevens geplaatst op meer dan 20 sites in Nederland en het buitenland.

Bovendien kan uw schip ook ná de open dagen ligplaats houden aan de verkoopsteigers van onze unieke haven voor Traditionele Schepen in Warten.