Makelaar zoekt Van de Stadt jachten

Geplaatst in Nieuwsberichten op 26-02-2012 door Sjoerd Kampen.

Per 1 maart start Panta Rhei Brokerage, gespecialiseerd in jachten ontworpen door E.G. van de Stadt. Omdat de portefeuille van de jachtmakelaar nog leeg is, is de zoektocht naar gebruikte Van de Stadt schepen gestart.

Ook in schepen van het huidige ‘Van de Stadt Design’ is de makelaar geïnteresseerd. "Het idee komt voort uit mijn oude liefde voor Van de Stadt ontwerpen”, legt Peter ter Horst van het nieuwe bedrijf uit. “Toen ik contact opnam met Van de Stadt Design bleek dat het ontwerpbureau vrijwel dagelijks telefoontjes krijgt over de ontwerpen en ook vragen over koop en verkoop. Van de Stadt Design vond het een prima idee om daarin te worden ondersteund. Het is een zeer specifiek en internationaal publiek en hopelijk wordt dat juist de kracht van Panta Rhei Brokerage."

De makelaardij opereert onder voorwaarden van de N.B.M.S. en het E.M.C.I. De jachten worden op internationale internetsites aangeboden. De makelaardij wordt ondersteund door Van de Stadt Design met historisch en actueel materiaal.

Behalve de jachtmakelaardij, bevat de website van Panta Rhei ook een forum waar eigenaren en belangstellenden hun ervaringen, vragen en oplossingen kunnen uitwisselen. De standaardtaal is Engels.

Websites: www.panta-rhei-brokerage.nl en www.stadtdesign.com